Urban Cult
Izložbe
marketing

Izložba Velentine Stepan: "Bijela soba"

Otvorenje izložbe "Bijela soba" umjetnice Valentine Stepan održat će se u utorak, 30. listopada u 19 sati, u Kulturnom centru Pešćenica. Na otvaranju izložbe Valentina Stepan izvesti će performans uz glazbu Erika Satiea.
"Bijela soba" ambijentalna je instalacija mlade riječke umjetnice Valentine Stepan kojom nas polako uvodi u najdublje sfere svoga bića. U magičnoj tišini bijelo ispletene sobe sjedi umjetnica. Istim, bijelim pletivom upliće i svoje tijelo, postajući jedno s interijerom vlastite sobe.
bijela-soba1-250.jpg
Bijela soba
Vodeći se idejom sobe kao utočištem, mjestom mira i odmora, ali i rada i kontemplacije, Valentinina soba najintimniji je odraz njenih najdubljih unutarnjih stanja, misli i osjećaja, njenog najfragilnijeg ''ja''.

"Poput odraza vlastite duše koju je utisnula u sobu živeći u njoj. Energije Valentine Stepan i njene sobe međusobno se pretapaju u jedno te postaju materijalizirane i fizički opipljive poput bijele koprene koja magličasto prekriva cijeli interijer i dokida sve objekte na njihov praiskonski početak, na bjeličaste arhetipske forme."- u predgovoru kataloga piše Ivana Gabrić.


Stepan je do sada izlagala na 7 samostalnih i na preko 20 skupnih izložbi. Dobitnica je više nagrada i priznanja.

26.10.2012.
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble