Urban Cult
Izložbe
marketing

Izložba dječjih crteža u MSU

Crtanje i čitanje bajki dvije su najveće ljubavi djece. Stoga je SOS Dječje selo Hrvatska pokrenulo natječaj pod nazivom „Najljepše dječje bajke“. Cilj natječaja bio je potaknuti dječju maštu i kreativnost te omogućiti najmlađima da sa svojim crtežima izravno sudjeluju u natječaju za najbolji dječji crtež.
U natječaju su sudjelovala djeca predškolske i osnovnoškolske dobi iz cijele Hrvatske, koja su svoje crteže slala do 27. rujna 2012. na adresu SOS Dječjeg sela Hrvatska. Trebali su odabrati jednu od 12 bajki po izboru djece SOS dječjih sela te nacrtati likove iz te bajke onako kako ih oni zamišljaju. Svi pristigli crteži mogu se pogledati na izložbi radova u Školici Muzeja suvremene umjetnosti, od 19. listopada do 4. studenog 2012.

Otvorenje izložbe u petak 19. 10. 2012. u 12 sati. Pobjednički radovi će se uskoro naći kao ilustracije 12 bajki u knjizi "Najljepše dječje bajke". Muzej suvremene umjetnosti, kao partner ovog natječaja, nagradit će posebnim nagradama najuspješnije mlade crtače.

17. 10. 2012.
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble