Urban Cult
Izložbe
marketing

Umjetnici u Galeriji Varuna

U riječkoj Galeriji Varuna, u subotu, 1. rujna, u 20 sati, otvara se izložba Vanje Tataj, Ive Matošića i Saše Furlan. Izložba ostaje otvorena do 15. rujna.
Vanja Tataj, rođena je 1979. u Rijeci. Završila je Akademiju primijenjenih umjetnosti za prof. likovne kulture, smjer kiparstvo. Studira na postdiplomskom studiju na ALUO Ljubljana, smjer video i grafika. Izlagala je i sudjelovala na brojnim grupnim izložbama i radionicama. Dobitnica je nekoliko nagrada za slikarstvo.
 
Ivo Matošić, slikar i dizajner, rođen je u Rijeci 1979. godine. Završio je Školu za primijenjenu umjetnost i dizajn u Rijeci, smjer scenografskog dizajna. Profesionalno se bavi slikarstvom od 2003. godine. Stalni je likovni suradnik Poglavarstva Grada Rijeke, Gradske knjižnice Rijeka te voditelj Likovne radionice za djecu i mlade. Od 2004.godine izlagao je na ukupno devet samostalnih izložbi te je dobitnik nekoliko nagrada na polju slikarstva.
 
Saša Furlan, rođena je 1978. godine u Rijeci gdje je diplomirala na Filozofskom fakultetu kao profesor likovne kulture, smjer kiparstvo. 2012.
magistrirala na Akademije za likovnu umjetnost i dizajn Univerze u Ljubljani, smjer slikarstvo. Sudjelovala je na mnogobrojnim radionicama, stipendirana od Ministarstva znanosti i tehnologije te dobitnica nekoliko nagrada za slikarstvo. Izlagala je na jednoj samostalnoj i dvadesetak skupnih izložbi.

1. 9. 2012.
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble