Urban Cult
Izložbe
marketing

Cirkulacija 2, još dva dana

Kordoni nestašnih noise robotica okupiraju Trnjanski nasip, a situacija na Platformi za totalnu umjetnost ozbiljno se zahuktala, a Galerija Mochvara je pod potpunom robotskom opsadom i bit će tako sve do sutra za kada su pripremili posebno ueber-Laibachovsko iznenađenje.
Platforma za totalnu umjetnost, naziv za niz višednevnih umjetničkih događaja koji integriraju modele radionice, kreativno-eksperimentalnog laboratorija, diskusije i javne prezentacije (izvedbene, koncertne, izložbene).

Želja projekta je druženje, odnosno slobodna razmjena i upoznavanje putem umjetničkog izraza - ne onog zamrznutog u statičnu formu izložbe, nego onog živog, dinamičnog, pokrenutog kroz situacije, procese i (ne)očekivane promjene.

Cilj je ostvariti umjetničku samoprodukciju kroz blisku suradnju i sudjelovanje, kao i omogućiti neformalnu razmjenu ideja i iskustava na licu mjesta. Odabir zvuka/buke kao teme zagrebačkog okupljanja osigurao je upravo takav dovoljno otvoren, komunikativan pristup koji će se razvijati oko ideje prototipa, tj. eksponiranja procesa izrade, dorade, prerade sistema ili zvučno-svjetlosnog mehanizma.

Zato diktat programa u klasičnom smislu ne postoji: malo je toga predodređeno, a događaji zahtijevaju improvizaciju i trenutačnu adaptaciju - zahtijevaju dogovor koji se vidi kao osnova ljudskog intelekta. Inteligentno ponašanje/djelovanje osnovna je ideja Platforme za totalnu umjetnost, a takvim se smatra jedino ono usmjereno pozitivnoj društvenoj akciji i reakciji.

12. 6. 2012.
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble