Urban Cult
Izložbe
marketing

Izložba "IlustrAlu" + indie/alter rock party @ Melin

U caffe galeriji „Melin“ (Kožarska 19/Tklačićeva ulica) u Zagrebu u sklopu Night Art programa, u petak 25. svibnja, s početkom u 21 sat otvorit će se izložba ilustracija studenata Akademije likovnih umjetnosti pod nazivom „IlustrAlu“.
Profesor Svjetlan Junaković, profesor ilustracije na Akademiji likovnih umjetnosti u Zagrebu i internacionalnoj ljetnoj školi u Sarmedeu (Treviso, Italija), višestruko nagrađivani slikar, kipar i ilustrator, čije su knjige redovno proglašavane knjigama godine u nizu europskih zemalja i koji je za svoj rad dobio tridesetak uglednih međunarodnih nagrada diljem svijeta, u suradnji sa voditeljicom galerije „Melin“ Zrinkom Kragić, okupio je 13 autora pripadnika mladog naraštaja hrvatske ilustracije. 

Ovi će autori u različitim tehnikama koje prelaze gabarite ustaljenog poimanja ilustracije koja se gleda sa dvodimenzinalnog papira te nečeg namjenjenog isključivo djeci, nastojati kipom, instalacijom, fotografijom ili slikom kreirati priču te uvesti sve sudionike u fantastičan i bajkovit svijet, otkrivajući ujedno i nove priče i nove ljude. Izlagat će: Paulina Blaut, Nika Dželaja, Sanja Feratović, Dorotea Gašpar, Tea Jurišić, Rea Kordej, Kornelija Kovačević, Ivana Pipal, Mirna Radić, Ivana Rod, Vendi Vernić, Igor Vujatović i Dominik Vuković.

Ako vas nije strah iznimno realnih prikaza Crvenkapice i vuka, ako se želite opajati listajući na licu mjesta Baudelaireove Cvjetove zla, uzmite predah od svakodnevnice i podijelite maštovitu i duhovitu čaroliju na veselom otvorenju IlustrAlu-a. 

Muzika: 
Dj Per Le Cler zabavljati će vas Indie/Alter rock glazbenom slušaonom...(Pixies, the Smiths, the Cure,..., Lcd soundsystem, Hot Chip, MGMT, Vampire Weekend,...).

24. 5. 2012.
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble