Urban Cult
Izložbe
marketing

Veseli svibanj u Zelenoj Dvorani

Zelena dvorana pripremila je mnoštvo zanimljivog kulturnog programa za tekući mjesec. Već ovoga petka za Vas su pripremili otvorenje izložbe i koncerte dva inozemna benda. Pogledajte kakve Vas sve delicije za oči i uši očekuju u veselom i zelenom svibnju!
U petak 4. svibnja s početkom u 20 sati otvoriti će se izložba u Green Room Galeriji pod nazivom “Prikazi iz Lime” Andreja Kurtina.

Izložba obuhvaća seriju crteža inspiriranih pričom o rimskim legionarima koji su došavši na obalu rijeke Lime (današnji sjever Portugala), bili uvjereni da se radi o mitološkoj rijeci Lete koja izaziva gubitak pamćenja.

Izložba ostaje otvorena do 18. svibnja, a zainteresirani je mogu pogledati svakim radnim danom od 14-18 sati.
comastereo-txt.jpg
Nakon izložbe slijedi koncert slovenskog benda Coma Stereo i LD Kharst iz Francuske.

Dva slična glazbena ukusa, ista ugoda nakon finog glazbenog obroka!

Coma Stereo osnovan je 2004. godine u Mariboru. Glazba koju sviraju može se opisati kao mračna kombinacija ambijentalne elektronike i gitarskih devijacija sa dinamičnom ritam sekcijom te inspiracijom iz scena SF filmova i knjiga. Nešto kao  Pink Floyd, Sonic Youth i Tangerine Dream.

LD Kharst je francuski melankoličnan, melodičan ali i energetičan, post hardkor ili post rock bend. Sjeta i instrumentali, bez vokala, sa ogromnom dozom dileja i očekivanja neizbježnoga klimaksa soničnih sudara. Live nastup bez ikakvih barijera.

Osim spomenutih događaja Zelena dvorana je pripremila još mnoštvo sadržaja o kojima ćemo Vas pravovremeno obavijestiti.

3. 4. 2012.
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble