Urban Cult
Izložbe
marketing

Izložba Porin Photo Fame 2012.

Tjedan hrvatske glazbe u Opatiji i Rijeci ponudit će mnogo zanimljovsti za uho i oko. U petak 4. svibnja u 20 sati u hotelu Milenij u Opatiji bit će otvorena izložba “Porin Photo Fame 2012.” fotografkinje i glazbene novinarke Anastazije Vržine.
Više od 20 portreta dobitnika Porina u koncertnoj akciji, fotografirani u svojim karakterističnim trenucima, odličan su uvod u dodjelu nagrade koja će se održati u petak 5.5. u dvorani riječkog Centra Zamet.

Anastazija Vržina rođena je u Celju u Sloveniji. Od 2006. je urednik/novinar glazbenog-foto priloga hrvatskih izdanja internacionalnih magazina "T3" i "Digital Foto. Vržina je danas jedna od vodećih koncertnih fotografkinja u Hrvatskoj. U portfoliu ima nekoliko naslovnica, Sony nagradu, nekoliko samostalnih i skupnih izložbi, te zajedničku turneju konceptualne izložbe „Straight to R'n'R" s kolegom Željkom Jelenskim, s kojim je i napravila artistički kalendar "Straight to r'n'r" za 2012. godine.  Njena kolekcija koncertnih fotografija ubraja svjetsku kremu izvođača no i posve nepoznatih stranih i domaćih artista. Evo što kaže o izložbi „Porin Photo Fame 2012“:
 
„Izložba “Kolekcija fotografija "Porin Photo Fame 2012" ni izbliza ne obuhvaća sve zaslužne ni  sve dobitnike Porina iz jednostavnog razloga - onih koje nema u kolekciji nisam do sada još fotografirala. Tomu se ubuduće veselim, ali za sada se veselim, a nadam se i svi ostali, ovoj trenutnoj kolekciji. Koja neka bude - Dio Prvi.“
 
Na otvorenju izložbe, čiji naslov namjerno podsjeća na poznati izraz “Hall of Fame”, govorit će glazbeni kritičar i novinar Hrvoje Horvat. Za glazbenu podlogu pobrinut će se Borna Šercar Trio. Sve je potpuno u znaku dobitnika Porina jer je i Borna Šercar sa svojom Jazzianom Croaticom prošlogodišnji dobitnik nagrade za najbolju jazz skladbu „Kolo“. Šercar je svestran umjetnik koji surađuje s glazbenim velikanima od klasike (Zagrebački solisti, Zagrebački gudački kvartet, ZF...) preko jazza (Boško Petrović, Gabi Novak, Matija Dedić) pa sve do zabavne glazbe (Oliver, Tereza, Arsen, Gibonni, Nina, Massimo, Tony…). Nedavno je njegov Trio  s pjevačicom Sabrinom Hebiri, predstavio i novi CD "Event".   Na njemu su obradili brojne poznate pjesme: od Gibonnijeve „Tempere“, „Tamo gdje je sve po mom“ Jinxa ili Yammatove „Putujem“ do stranih modernih evergreena: "Son of a Preacher Man", "Overjoyed", "Fields of Gold" ili "Smooth Operator". Među 12 pjesama nalazi se i autorska pjesma "100 godina samoće".
 
S koje god strane pozornice bili na koncertima, vjerujemo da će vam se ovaj događaj svidjeti. Zato navratite do opatijskog hotela Milenij u petak 4. svibnja i uživajte u slikama i zvucima otvorenja izložbe  „Porin Photo Fame 2012.“ Više informacija o Porinu pronađite ovdje.

2. 5. 2012.
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble