Urban Cult
Izložbe
marketing

Otvorenje izložbe "Straight to R'n'R" u galeriji Palach

Izgleda da se sve vezano uz glazbu slijeva u Rijeku u sljedeća dva tjedna: prvo će Rijeka biti ovaj vikend četvrta stanica hrvatske turneje konceptualne izložbe koncertne fotografije "Straight to R'n'R" /"Objektivom u Rock'n'Roll"  autora Anastazije Vržina i Željka Jelenskog.
Ove subote, 28.travnja TOUR se nastavlja u Galeriji Palach u Kružnoj 5.  Otvorenje izložbe je u 20 sati uz, kao i obično odličnu glazbu i još bolje društvo! A već sljedeći tjedan u Rijeci i Opatiji su dani Porina, na  kojem će jedan od naših autora, Anastazija Vržina, u sklopu službenog programa događanja na Porinu, predstaviti samostalnu izložbu (nekih od) dobitnika Porina pod nazivom "Porin Photo Fame 2012".   

Direktno iz Varaždina, "Straight to R'n'R" /"Objektivom u Rock'n'Roll"  seli se u Rijeku sutra, 28.4. s otovrenjem u 20 sati u Galeriji Palach, kao odlična uvertira idućem Porinovskom vikendu. Naime, i kolekcija izložbe sadrži dva dobitnika Porina, od kojih je jedan od ovogodišnjih velikih favorita - Massima. Izložba,"Straight to R'n'R" /"Objektivom u Rock'n'Roll" će u Rijeci biti otvorena do 17. svibnja. Svakako ne propustite pogledati kolekciju od 20 setova/slika velikih glazbenih zvijezda koju čine: Arcade Fire, Billy Idol, Darko Rundek, Deathstars, Iggy Pop, Jon Bon Jovi, Joe Cocker, Lenny Kravitz, Parni Valjak, Roger Waters, Richie Sambora (Bon Jovi), Santana, Sade, Shakira, Skin (Skunk Anansie), Massimo, The Bambi Molesters i Tarja Turunen (ex-Nightwish).

Podsjećamo da je izložba prodajnog karaktera i da se setovi (dvije slike od oba autora jednog izvođača) mogu kupiti po cijeni od 900 kn/kom.

27. 4. 2012.
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble