Urban Cult
Izložbe
marketing

Izložba mlade Katije Horvàth u Galeriji događanja

Tri instalacije od papira kiparice Katije Horvàth bit će predstavljene na otvorenju izložbe u Galeriji događanja, u KC Pešćenica, u petak 20. travnja s početkom u 19 sati.
"Mlada kiparica Katija Horvàth već je svojim prvim samostalnim izlaganjem definirala vlastiti kreativni put koji nalazi uporište u meditativnoj i spiritualnoj sferi umjetnosti kao izraza čistog duha i emocije.

Nakon faze poimanja skulpture kao sasvim apstraktnog medija za vrijeme studija, Katija mijenja način promišljanja te nalazi vlastiti izričaj u reduciranom, minimalnom i gotovo apstraktnom vizualnom govoru s jasnim naznakama figuracije.

Ovom izložbom predstavlja nam se s tri instalacije od papira nastalim kao odraz vlastitih intenzivnih iskustava doživljenih za vrijeme prakticiranja pojedinih duhovnih vježbi i meditacija. Kako je suvremena tehnološka civilizacija izgubila vezu s prirodom, Katija ju je pokušala vratiti kultivacijom vlastitog duha, tijela i uma.", tvrdi u svome predgovoru Ivana Grbić.  

Izložba će biti otvorena od petka do 11. svibnja u radnom vremenu od 10 do 21 sat, od ponedjeljka do petka, dok će subotom posjetitelji moći pogledati i doživjeti instalacije u vremenu od 10 do 13 sati.

20. 4. 2012.
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble